ΚΑΣΕΡΙ
Το κασέρι είναι ημίσκληρο τυρί από πρόβειο και κατσικίσιο γάλα με συμπαγή μάζα χωρίς τρύπες.
Παρασκευάζεται κυρίως στη Μακεδονία, Θεσσαλία, Θράκη και Λέσβο.
Έχει διακριτικό άρωμα και ήπια γεύση.
Επίσης έχει κατοχυρωθεί ως προϊόν ονομασίας προέλευσης.
Το κασέρι είναι προιόν κατοχυρωμένο ως Προϊόν Προστατευμένης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ).
Είναι ημίσκληρο τυρί και παράγεται από πρόβειο και κατσικίσιο γάλα, με συμπαγή μάζα χωρίς τρύπες.
Η γεύση του μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο, τότε που ήμασταν παιδιά.
Είναι μακράς ωρίμανσης και έχει πλούσια γεμάτη γεύση.